Vault Publish

Opnå sikkerhed i dokumentationen
NTI Vault Publish anvendes i virksomheder som ønsker at effektivisere udviklings- og konstruktionsafdelingens operationer, så der opnås en højere grad af automatisering frem for manuelle handlinger i forbindelse med publisering og skabelse af virksomhedens dokumentation.

Flere fordele
Publisering af dokumentation kan for eksempel være generering af PDF, DXF, DWG eller andre filformater. Denne generering sker i forbindelse med frigivelse af konstruktionen og sker dermed som en automatisk operation i en styret arbejdsgang.

  • Opnå bedre datagrundlag med sikkerhed for at filerne skabes med de rigtige egenskaber, rette informationer og i de rette formater
  • Opnå bedre tilgængelighed, da publiceringen kan ske til filsystemet i foruddefinerede foldere. Dette giver eksempelvis mulighed for, at man kan åbne den ønskede fil/dokumentation fra ERP-systemet.

Alle gængse filformater
NTI Vault Publish kan generere alle de gængse filformater som Inventor og AutoCAD kan generere og kan anvendes sammen med fil workflow i Vault eller i kombination med Item håndtering/frigivelse i Vault.

  • Categories:

    Autodesk Inventor, Autodesk Vault

Click & Share