Vault Item Export

Export af produktdata
For mange fremstillingsvirksomheder spiller integration mellem virksomhedens konstruktion og udviklingsafdeling og virksomhedens produktion en helt central rolle i forhold til effektivisering og forbedring af interne arbejdsgange.

Bedre processer og arbejdsgange
En ting er at få identificeret og belyst virksomhedens processer. En anden ting er at få virksomhedens CAD og PDM-løsning integreret til ERP-systemet. Denne integration danner ofte baggrund for, at data og informationer deles og anvendes langt mere optimalt, så udviklingstiden reduceres og fejl og misforståelser minimeres.

Platform og integration
Autodesk Vault Professional med Item håndtering, kan anvendes som platform for denne integration. For at få data fra Vault over til virksomhedens ERP-System, har NTI CADcenter udviklet produktet NTI Vault Item Export. Denne løsning gør det muligt at eksportere konstruktionsstyklisten i et format, som gør det muligt at håndtere styklisten i ERP. NTI Vault Item Export eksporterer et samlet produktdatasæt, indeholdende vareinformation, styklistestruktur og dokumentationsreferencer. På denne måde dannes grundlag for en god, sikker og solid integration imellem virksomhedens CAD-/PDM miljø og ERP-system.

  • Categories:

    Autodesk Inventor, Autodesk Vault

Click & Share